Det her kræver indsigt

5. december 2013

Viden. Forståelse. Det er helt umuligt at gå bagom emnet uden grundig forundersøgelse. Derfor er emnet – mig. Jeg skal dø. Jeg skal dø af leverkræft, få måneder tilbage og alt det der. Og jeg hader at græde. Jeg er kun 59 og ville så gerne se mere af verden. Men jeg er smerteramt og kan ikke ret meget, for resten må min kone, det elskelige menneske, hjælpe mig med.

(Der ligger han jo. Det er lige, som han havde forestillet sig. Jeg kan mærke ham. Det er ham – helt sikkert. Goddag, Deres Excellence. Hør, du, det var mig, der skulle græde og ikke dig.)

Jeg kan blive Farao. Skal medvirke i et BBC dokumentarprogram – man har skrevet efter snarligt afdøde, der vil donere deres krop til at blive mumificeret som de gamle egyptere. Jeg får dog ikke udsendelsen at se, hvilket irriterer mig skide meget. Jeg skal have pillet mine organer ud, have fjernet hjernen og så skal jeg balsameres efter teknikker, som de gamle egyptere, brugte. Man vil efterprøve dem.

På mit lig.

Indlæggets ændringer. Klik for detaljer:


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/spidsblyanten.dk/public_html/dennyeskriveskole/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One thought on “Det her kræver indsigt

 1. Sarah V says:

  Hej Dorte
  En lille kort indledning, men mere skal der ikke til for at tegne din hp.
  Er det mon ude i fremtiden med dette lidt bizarre BBC-program? Måske, det kunne være science-fiction, på den anden side er det nok ikke langt fra virkeligheden.
  Parentesen er jeg ikke helt med på, men jeg læser videre. Du har fanget mig.
  Kh
  Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.